Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koja plovila Vam se sviđaju?
PRINCE brodice
Gumenjaci BRIG
Gliseri RINKER
Mali cruiseri RINKER
Motornjaci DELPHIA
Brodice DRAGO
Gliseri FOUR WINNS
Mali cruiseri FOUR WINNS
Fishermani Seaswirl
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

BRAVO-Makarska d.o.o.
www.bravo-makarska.hr  www.bravo-makarska.com

HR-Zagreb, Heinzelova 33     HR-Makarska, Vukovarska 27

Telefon MA: 021 / 611 027 Telefon ZG: 01 / 23 17 139 Telefaks: 021 / 679 170
GSM: 098 / 235 919              bravo-makarska@st.t-com.hr

PRINCE 490 Open


PRINCE 490 Open (ranija oznaka PRINCE 495 Open) objedinjuje dva tipa plovila. To je prije svega kompaktni Open-gliser, ali i suvremeni fisherman s centralnom konzolom koji postiže veće brzine kad to poželite. To je mali-veliki PRINCE. Elegantan, jednostavan za upravljanje, ali povišen i sposoban za glisiranje. Cijena je fer i povoljna, pa kupnja plovila PRINCE 495 po mnogima predstavlja "Best Buy".  Pramčani dio kokpita ima inoks ogradu i uz pomoć dodatnih jastuka moguće ga je prenamijeniti u veliki prostor za sunčanje. Zahvaljujući inovaciji s preklapanjem zadnje klupe kokpit je skoro pola metra veći nego kod drugih sličnih plovila!

Novi PRINCE 490 Open je kompaktna brodica koja je dizajnirana u skladu s najsuvremenijim aktualnim dizajnom u domeni manjih plovila, jer je krasi svježe, praktično, ergonomsko, moderno i nadasve inovativno dizajnersko oblikovanje. Pri nabavci plovila je možda najvažnije kupiti plovilo najnovijeg dizajna, jer se to višestruko odražava na njegovu vrijednost, kao i na mogućnost gospodarskog korištenja te prodaju plovila kao polovnog. Kupnja kraćeg plovila se često izbjegava zbog malog kokpita i niskih bočnih strana. PRINCE 490 Open je „Malo veliko plovilo“, a njegova prostornost je zapanjujuća. Povišene bočne strane i dobro iskorišten prostor čine ga idealnim za početak nautičke tradicije.

Posebnost je u vrhunskom dizajnu i inovativnom rješenju s četiri klupe za sjedenje (paralelno) na cca 5 metara plovila! Visoki bokovi s inoks ogradom i prolazima sa strane, pramčano spremište sidra te ljestve koje dolaze serijski daju mu dodatni komfor. PRINCE 490 traži minimalne uvjete za vezivanje (npr. bova u moru), a može se izvući na žalo (lagan, kompaktan). Ovaj svestrani gliser Prince 495 na prikolici se zakači za svaki automobil i odvuče. Prostor za spremanje preko zime je minimalan (relativno male dimenzije, vanbrodski odvojivi motor) te se PRINCE 490 može spremiti u manju garažu ili pod nastrešnicu.   


Duljina preko svega:cca 5 mDozvoljeni broj osoba:6
Širina plovila ukupno:2,10 mPlovna kategorija:C
Gaz:0,40 mNajveća dozvoljena snaga motora:90 KS
Težina plovila bez motora:oko 430 kgDuljina noge motora:Duga (L)


*Cijena plovila (FCA Zagreb, bez PDV-a): od 7.990 €

Motori su najčešće 40-50 KS, maksimalno 70 KS, a s dobrim motorom od 60 KS PRINCE 495 je hit gliser primjeren također za skijanje i druge sportske aktivnosti. Serijski dolazi iznimno bogata oprema.
Serijska oprema: volan s upravljačkim mehanizmom, vodilica sidra, spremište za sidro i konope obrađeno u stakloplastici s poklopcem na pramcu, privezne bitve (4 komada), ograda s obje bočne strane (od nehrđajućeg čelika), ljestve za kupanje (inoks + plastična gazišta), jastuci/presvlake u kokpitu i pramcu, krmena klupa s naslonom, skiperska klupa s naslonom (može se okrenuti), centralna konzola s vjetrobranom, nepovratni odvodi za vodu...Izbor motora:

Naš poslovni model obuhvaća i sljedeće mogućnosti:
- POVRAT kod nas kupljenog plovila u zamjenu
- LEASING plovila i pomoć oko financiranja plovila
- SAVJETOVANJE oko izbora plovila i modela kupnje/korištenja plovila
- CHARTER MANAGEMENT (najam vašeg plovila i najam uz vaše korištenje plovila)
- PRODAJA i ZAMJENA plovila
- UGRADNJA i prodaja motora, uređaja i opreme
- REGISTRACIJA na stranu zastavu 
- PROCJENA plovila
- SUHA MARINA u zatvorenom prostoru i otvorenom prostoru
- TRANSPORT i briga oko plovila i čuvanja plovila
- GRUPNA kupnja plovila (kupnja i korištenje plovila za najam/rekreaciju od strane više vlasnika)
- OSTALE usluge prema dogovoru.

* Navedena je informativna cijena plovila bez PDV-a, sa serijskom (standardnom) opremom, bez vanbrodskog motora. Paritet isporuke je FCA Zagreb (uključuje sve troškove, eventualna carinska davanja i slično). Opcijska (dodatna) oprema se posebno izabire i dogovara. Plaćanje se realizira u kunskoj protuvrijednosti (oznaka valute plaćanja po standardu ISO 4217 je HRK). Za obvezujuću ponudu s naše strane molimo pošaljite upit (preko forme ZATRAŽI PONUDU ili na drugi način).