Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koja plovila Vam se sviđaju?
PRINCE brodice
Gumenjaci BRIG
Gliseri RINKER
Mali cruiseri RINKER
Motornjaci DELPHIA
Brodice DRAGO
Gliseri FOUR WINNS
Mali cruiseri FOUR WINNS
Fishermani Seaswirl
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

BRAVO-Makarska d.o.o.
www.bravo-makarska.hr  www.bravo-makarska.com

HR-Zagreb, Heinzelova 33     HR-Makarska, Vukovarska 27

Telefon MA: 021 / 611 027 Telefon ZG: 01 / 23 17 139 Telefaks: 021 / 679 170
GSM: 098 / 235 919              bravo-makarska@st.t-com.hr

BRIG Eagle 780


Gumenjaci BRIG su plovila koja dolaze iz visokotehnološke tvornice. U svjetskim razmjerima BRIG je zauzeo značajno mjesto u domeni prodaje gumenjaka. Spominju se kao najprodavaniji gumenjaci u Europi te broj jedan u teškim uvjetima i na najzahtjevnijim tržištima, kao primjerice u Švedskoj, Nizozemskoj, Engleskoj, Australiji, itd. Proizvedeni su po načelima profesionalne namjenske (vojne) izvedbe te lako zadovoljavaju sve norme, od ISO standarda, CE do Solasa.

BRIG Eagle780H (ORCA®Hypalon) ima izvrsne plovne karakteristike, odlikuje ga  okretnost, prostranost i stabilnost, izuzetna upravljivost i lakoća plovidbe. Krasi ga specifičan svježi dizajn, preciznost izrade i primjerena završna obrada te teško dostižan odnos između cijene plovila i njegove kvalitete.

BRIG Eagle 780H je jedan od najsposobnijih gumenjaka na vodi kojim se može velikom brzinom stizati na odredišta, a da to nije na uštrb elegancije, stila i komfora. Spreman je i za teže izazove, vrlo brzo izglisira, a poznat je i kao „vrlo suh“ gumenjak. Pogodan je za individualiziranje (boje, tikovina, kombinacije različitih boja za trup, tubuse i interijer).

Oprema na plovilu Eagle 780H je beskompromisna - ORCA®Hypalon tubusi, stakloplastični radarski luk, kontrolna konzola sa switch panelom i hidraulično upravljanje su standard, kao i stražnja klupa sa Sunbrella jastucima. Kabina se nalazi u upravljačkoj konzoli, a ispod skiperskog sjedala je spremište gdje se može staviti i hladnjak. Dvije kaljužne pumpe također dolaze serijski. Spremnik goriva je od 340 litara, a u sustavu je oko 50 litara vode. Maksimalna nosivost je 1940 kilograma. Unatoč svojoj veličini BRIG Eagle 780H je lako prevoziv. 

Dizajn – BRIG Eagle 780H ima suvremen i kompaktan izgled, uvjerljivo čak i na prvi pogled te se odmah uočavaju neka rješenja koja krase ovaj gumenjak s tvrdim stakloplastičnim dnom i radarskim lukom. Eagle 780H je plovilo koje se može koristiti za sport i razonodu, ali i za izvršavanje ciljanih gospodarskih zadaća kao što su brzi transferi, prijevoz osoba, iznajmljivanje plovila dnevno ili na više dana.

Dužina:7.80 mSpremnik goriva:340 L
Širina:2.90 mSpremnik vode:45 L
Min. snaga motora:
200 KSBroj komora:5
Max. snaga motora:300 KSBroj osoba:16
Preporučeni motor:250 KSPromjer tubusa:58 cm
Težina (neto):1080 kgDužina noge:Duga


Standardna oprema: trup dubokog "V" profila, protuklizna površina na palubi, pramčana i krmena spremišta, sustav ventilacije, samoprazneći ispusti u kokpitu, ugrađeni rezervoar za gorivo s uljevom na palubi, gazište na pramcu, alka za vuču naprijed, pramčane i krmene bitve, ugrađena hvatišta za dizanje broda, zaštitna traka, sigurnosni rukohvati, dva vesla i nožna pumpa, kit za repariranje gume, torba za pribor, upute za rukovanje, upravljačka konzola, naslon/sjedalo vozača, upravljački mehanizam (hidraulični), upravljač, stakloplastični roll-bar, navigacijska svjetla, automatska kaljužna pumpa, nosač akumulatora, glavna sklopka, pokazivač goriva, jastuk na poklopcu u pramcu, jastuk na krmenoj klupi, tubusi od ORCA® hypalon materijala.

  

*Cijena plovila (FCA Zagreb, bez PDV-a): od 36.990,00 €
Kombinacije boja

                  

Naš poslovni model obuhvaća i sljedeće mogućnosti:
- POVRAT kod nas kupljenog plovila u zamjenu
- LEASING plovila i pomoć oko financiranja plovila
- SAVJETOVANJE oko izbora plovila i modela kupnje/korištenja plovila
- CHARTER MANAGEMENT (najam vašeg plovila i najam uz vaše korištenje plovila)
- PRODAJA i ZAMJENA plovila
- UGRADNJA i prodaja motora, uređaja i opreme
- REGISTRACIJA na stranu zastavu 
- PROCJENA plovila
- SUHA MARINA u zatvorenom prostoru i otvorenom prostoru
- TRANSPORT i briga oko plovila i čuvanja plovila
- GRUPNA kupnja plovila (kupnja i korištenje plovila za najam/rekreaciju od strane više vlasnika)
- OSTALE usluge prema dogovoru.

* Navedena je informativna cijena plovila bez PDV-a, sa serijskom (standardnom) opremom, bez vanbrodskog motora. Paritet isporuke je FCA Zagreb (uključuje sve troškove, eventualna carinska davanja i slično). Opcijska (dodatna) oprema se posebno izabire i dogovara. Plaćanje se realizira u kunskoj protuvrijednosti (oznaka valute plaćanja po standardu ISO 4217 je HRK). Za obvezujuću ponudu s naše strane molimo pošaljite upit (preko forme ZATRAŽI PONUDU ili na drugi način).