Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koja plovila Vam se sviđaju?
PRINCE brodice
Gumenjaci BRIG
Gliseri RINKER
Mali cruiseri RINKER
Motornjaci DELPHIA
Brodice DRAGO
Gliseri FOUR WINNS
Mali cruiseri FOUR WINNS
Fishermani Seaswirl
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

BRAVO-Makarska d.o.o.
www.bravo-makarska.hr  www.bravo-makarska.com

HR-Zagreb, Heinzelova 33     HR-Makarska, Vukovarska 27

Telefon MA: 021 / 611 027 Telefon ZG: 01 / 23 17 139 Telefaks: 021 / 679 170
GSM: 098 / 235 919              bravo-makarska@st.t-com.hr

BRIG Eagle 650


BRIG Eagle 650 dolazi u izvedbi peteroslojnog Mirasola i ORCA®Hypalona. Plovilo ima izvrsne plovne karakteristike, odlikuje ga  okretnost, prostranost i stabilnost, izuzetna upravljivost i lakoća plovidbe. Krasi ga specifičan svježi dizajn, preciznost izrade i primjerena završna obrada te teško dostižan odnos između cijene plovila i njegove kvalitete.
 
BRIG Eagle 650 je vrlo lijep i sposoban gumenjak na vodi, kojim se može velikom brzinom stizati na odredišta s primjerenom elegancijom, stilom i komforom. Spreman je i za teže izazove, izglisira vrlo brzo, a poznat je i kao „vrlo suh“ gumenjak. Pogodan je za individualiziranje (boje, tikovina, kombinacije različitih boja za trup, tubuse i interijer). BRIG Eagle 650 je vrlo prodavani luksuzni krstaš koji je u stanju realizirati razne zadaće. Može se koristiti za rekreaciju, sport i razonodu, obiteljsku zabavu, ali i za izvršavanje ciljanih gospodarskih zadaća kao što su brzi transferi, prijevoz osoba, iznajmljivanje plovila dnevno ili na više dana. Po mnogima to je najbolji obiteljski krstaš na tržištu, sposoban na moru, postojan na kopnu, a unatoč svojoj veličini i lako prevoziv.

Zbog vrhunske kvalitete, fer cijene i petogodišnjeg jamstva, BRIG je jedan od vodećih gumenjaka. Vlasnik licence za izbor hrvatskog broda godine – NAUCAT dao je cjelovitu ocjenu plovila BRIG Eagle 650: „Zapravo, ako se pažljivije pogleda novi Brig Eagle 650, na njemu će se uočiti mnoga poboljšanja koja će ovaj prostrani gliser održati na vrhu ponude gumenjaka s tvrdim dnom za duže vrijeme. Brodogradilište BRIG je vodeći europski proizvođač gumenjaka i jedan od svjetskih vodećih brodogradilišta u tom sektoru.“ (http://www.naucat.com/katalog/hr/pneumatski-gumenjaci/brig-eagle-650/) 


Dužina:6.50 mSpremnik goriva:200 L
Širina:2.50 mSpremnik vode:45 L
Min. snaga motora:
115 KSBroj komora:5
Max. snaga motora:225 KSBroj osoba:13
Preporučeni motor:150 KSPromjer tubusa:55 cm
Težina (neto):735 kgDužina noge:Duga


  

*Cijena plovila (FCA Zagreb, bez PDV-a): od 17.990,00 €


Pozadi na posebnoj, produljenoj krmi s obje strane vanbrodskog motora su ulazi/izlazi (prilagođeno za veće ljestve), a završeci tubusa su iz gel-coata izrađeni sukladno protukliznim zahtjevima. Duboko V korito je stalni saveznik za brzi izlazak iz vode, ugodnu vožnju i izvanrednu stabilnost i upravljivost. Spremnik goriva od 200 litara je ugrađen u svako izgrađeno plovilo (dolazi serijski) i odgovara motoru maksimalne snage 225 KS. Mnoštvo detalja od inoksa, osim funkcionalnosti služi i ukrašavanju plovila, asocirajući na dugovječnost ovog fascinantnog gumenjaka. U kokpitu su komforna sjedišta na skiperskoj poziciji, a zadnja klupa je s dovoljno mjesta za putnike. 

Dizajn – BRIG Eagle 650 ima suvremen i kompaktan izgled s elegantnim profilom, uvjerljivo čak i na prvi pogled te se odmah uočavaju neka rješenja koja krase ovaj gumenjak s tvrdim stakloplastičnim dnom i radarskim lukom. BRIG Eagle 650 zahvaljujući suvremenom dizajnu, eleganciji te kvaliteti izrade i završnoj obradi predstavlja opasnog konkurenta poznatim francuskim i talijanskim proizvođačima. S adekvatnim vanbrodskim motorom to je vrlo upotrebljivo plovilo koje ćete brzo zavoljeti.

Serijska oprema na plovilu Eagle 650 je bogata i raznolika. Osim velikog ugrađenog rezervoara, stakloplastičnog dna i stiliziranog stakloplastičnog luka s navigacijskim svjetlima, serijski dolaze i kontrolna konzola s panelom, dvostruka zaštitna guma na tubusima  te obložene udobne klupe. Sa plovilom dolazi i volan s upravljačkim mehanizmom te baterija ugrađena u kutiju (sa sklopkom), automatska kaljužna pumpa, dvije kuke za vodene sportove te bitve, vodilica sidra, inoks rukohvati, itd. 

Brig Eagle 650 je prije svega lijepo plovilo. Naprijed je zaista veliki pramčani prostor, a u sredini prostrana konzola. Upravljačka ploča ima predviđen prostor za uređaje s većim ekranom. Bimini-top tenda je naravno predviđena za učvršćenje na stakloplastični radarski luk (izrađen od kvalitetnog gel-coata) kako bi bila spremna i za veće brzine te što bolju stabilnost tijekom plovidbe.  Kombinacije boja (ilustracija)

    

    

    

Naš poslovni model obuhvaća i sljedeće mogućnosti:
- POVRAT kod nas kupljenog plovila u zamjenu
- LEASING plovila i pomoć oko financiranja plovila
- SAVJETOVANJE oko izbora plovila i modela kupnje/korištenja plovila
- CHARTER MANAGEMENT (najam vašeg plovila i najam uz vaše korištenje plovila)
- PRODAJA i ZAMJENA plovila
- UGRADNJA i prodaja motora, uređaja i opreme
- REGISTRACIJA na stranu zastavu 
- PROCJENA plovila
- SUHA MARINA u zatvorenom prostoru i otvorenom prostoru
- TRANSPORT i briga oko plovila i čuvanja plovila
- GRUPNA kupnja plovila (kupnja i korištenje plovila za najam/rekreaciju od strane više vlasnika)
- OSTALE usluge prema dogovoru.

* Navedena je informativna cijena plovila bez PDV-a, sa serijskom (standardnom) opremom, bez vanbrodskog motora. Paritet isporuke je FCA Zagreb (uključuje sve troškove, eventualna carinska davanja i slično). Opcijska (dodatna) oprema se posebno izabire i dogovara. Plaćanje se realizira u kunskoj protuvrijednosti (oznaka valute plaćanja po standardu ISO 4217 je HRK). Za obvezujuću ponudu s naše strane molimo pošaljite upit (preko forme ZATRAŽI PONUDU ili na drugi način).