Get Adobe Flash player

Pretraživanje
Anketa
Koja plovila Vam se sviđaju?
PRINCE brodice
Gumenjaci BRIG
Gliseri RINKER
Mali cruiseri RINKER
Motornjaci DELPHIA
Brodice DRAGO
Gliseri FOUR WINNS
Mali cruiseri FOUR WINNS
Fishermani Seaswirl
Neki drugi
Pogledajte rezulate
Kontakt podaci

BRAVO-Makarska d.o.o.
www.bravo-makarska.hr  www.bravo-makarska.com

HR-Zagreb, Heinzelova 33     HR-Makarska, Vukovarska 27

Telefon MA: 021 / 611 027 Telefon ZG: 01 / 23 17 139 Telefaks: 021 / 679 170
GSM: 098 / 235 919              bravo-makarska@st.t-com.hr

BRIG Navigator 570

Brig Navigator 570 je jedno od novijih plovila u velikoj obitelji BRIG - gumenjaka sa staklopastičnim koritom. Novi Navigator 570 razvijen je na temelju modela Falcon 570 i na krilima njegovog velikog tržišnog uspjeha. Korištenje izvrsnog i uspješnog tubusa i trupa od Falcona 570 bila je samo osnova za izgradnju novog boljeg plovila Brig Navigator 570. Učinjen je veliki napredak i inovativne izmjene tako da Navigator 570 posjeduje elemente suvremenog dizajna i poznata aplikativna rješenja proizvođača BRIG. Primjer je novo oblikovano krmeno zrcalo u kojem je sa strane kokpita inkorporirano veliko spremište za opremu s klupom za sjedenje. Široka i lijepo oblikovana konzola pomaknuta je prema naprijed što je omogućilo udoban smještaj za pet osoba u zadnjem dijelu kokpita te četiri osobe naprijed u kokpitu ovog gumenjaka. 

Novost predstavljaju i Brigova nova jockey sjedala, koja dolaze do izražaja posebno pri brzoj plovidbi preko valova. Tu je i novodizajnirani lijepi i praktični radarski luk - izrađen od inoksa s posebnom dodatnom zaštitom (opcija). Brig Navigator 570 je pravi obiteljski gumenjak za razonodu ili gospodarske svhe, ali i sportsko plovilo zadivljujućih performansi. Prema nautičkom portalu NAUCAT: "Brig Navigator 570 je savršeni gumenjak za zahtjevnije i dinamične sportski nastrojene nautičare, ali i za komforne obiteljske izlete." Najvažnije prednosti su mu u dobrom i inovativnom rasporedu, produljenoj krmi te velikoj nosivosti i izdržljivosti. To je kvalitetno plovilo u klasi do 6 metara s brojnim inovativnim rješenjima (primjerice pramčano sunčalište iz kojeg se može formirati stol, rezervoar goriva (cca 100L) ugrađen u dvostrukom dnu plovila dolazi serijski, jockey sjedala, itd.). U dodatnu opremu spadaju: tikovina, radarski luk, bimini-top, itd. Motorizacija je predviđena vanbrodskim motorima preporučene snage od minimalno 75 KS do maksimalno 120 KS. Dužina:5.70 mSpremnik goriva:98 L
Širina:2.30 mSpremnik vode:opcija
Min. snaga motora:
75 KSBroj komora:5
Max. snaga motora:120 KSBroj osoba:10
Preporučeni motor:90 KSPromjer tubusa:50 cm
Težina (neto):480 kgDužina noge:
Duga


  

Cijena plovila* (FCA Zagreb, bez PDV-a): od 13.990 € Naš poslovni model obuhvaća i sljedeće mogućnosti:
- POVRAT kod nas kupljenog plovila u zamjenu
- LEASING plovila i pomoć oko financiranja plovila
- SAVJETOVANJE oko izbora plovila i modela kupnje/korištenja plovila
- CHARTER MANAGEMENT (najam vašeg plovila i najam uz vaše korištenje plovila)
- PRODAJA i ZAMJENA plovila
- UGRADNJA i prodaja motora, uređaja i opreme
- REGISTRACIJA na stranu zastavu 
- PROCJENA plovila
- SUHA MARINA u zatvorenom prostoru i otvorenom prostoru
- TRANSPORT i briga oko plovila i čuvanja plovila
- GRUPNA kupnja plovila (kupnja i korištenje plovila za najam/rekreaciju od strane više vlasnika)
- OSTALE usluge prema dogovoru.

* Navedena je informativna cijena plovila bez PDV-a, sa serijskom (standardnom) opremom, bez vanbrodskog motora. Paritet isporuke je FCA Zagreb (uključuje sve troškove, eventualna carinska davanja i slično). Opcijska (dodatna) oprema se posebno izabire i dogovara. Plaćanje se realizira u kunskoj protuvrijednosti (oznaka valute plaćanja po standardu ISO 4217 je HRK). Za obvezujuću ponudu s naše strane molimo pošaljite upit (preko forme ZATRAŽI PONUDU ili na drugi način).